Uudenmaan maaseudun kehittämishankkeiden yhteyshenkilöt ja muut maaseututoimijat - kerro hankkeestasi/ toiminnastasi, niin me välitämme tietoa eteenpäin!

Meidän Uusimaaseutu - Vår Nylandsbygd yhteistyö- ja tiedonvälityshankkeen tavoitteena on viestiä monipuolisesti Uudenmaan maaseudun ja ELY-keskuksen hallinnoiman maaseutuohjelman (2014-20) mahdollisuuksista, tuloksista ja vaikuttavuudesta. Rahoituslähteenä on EU-osarahoitteinen Manner-Suomen maaseutuohjelma (2014-20). 


Kerro meille, mitä Uudellamaalla tapahtuu maaseudun kehittämiseksi. Kokoamme yhteen hanketietoja ja julkaisemme niitä kevään ja kesän kuluessa 2016 uusimaaseutu .fi- nylandsbygd.fi - sivustolla ja Facebookissa. Kerro, miten parhaiten voimme tehdä yhteistyötä ja yhteistä tiedonvälitystä, josta hyötyvät maaseudun ihmiset, yrittäjät, maatilat ja kehittäjät.


 

1. Kerro kehittämishankkeestasi pähkinänkuoressa (julkaistaan sellaisenaan)
Kyseessä voi olla maaseutuohjelman kautta rahoitettu alueellinen kehittämishanke, alueiden välinen, Leader-hanke tai muu kertomisen arvoinen asia
Hankkeen nimi
Toteuttajaorganisaatio/ yhteisö
Yhteistyötahot
Toteutusaika
Toteutusalue
Lyhyt kuvaus: mitä, kenelle ja miten
Toimintaa/ hanketta kuvaava vapaamuotoinen lause/slogan, joka sopii jaettavaksi sosiaalisessa mediassa (esim. ”Hankkeessa on parasta, erikoista, iloista…”
Kotisivut
Facebook, muu some
Yhteyshenkilö
Sähköposti
Vastaajan s-posti (jos eri kuin yhteyshenkilö)

2. Muuta tietoa ja terveisiä hankkeestasi/ alueellisesta toiminnasta (ei julkaista)