Reklamaatiolomake

Yhteystiedot

1. Yhteystiedot *
Syötä yhteystietosi
Etunimi
Sukunimi
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin
Sähköposti

2. Asennuspaikan osoite
Täytä, jos reklamaation kohteena oleva tuote asennettu toiselle.
Osoite
Postinumero
Toimipaikka

Tuotteen yksilöinti tiedot

3. Valitse tuote(et), johon reklamaatio kohdistuu *
Tuotenimen ja LVI-numeron löydät tuotteen asennusohjeista, tuotteessa olevasta tuotetarrasta, jätevesisuunnitelmasta

4. Tuotteen Asennustiedot: *
Täytä järjestelmäsi suunnittelijan, jälleenmyyjän ja asentajan yhteystiedot mahdollisimman tarkasti. Nämä tiedot auttavat meitä selvitysprosessissa ja nopeuttavat selvitystyötä. Sauna-Sepon, Sauna-kaivon osalta kaikki tiedot eivät välttämättä ole saatavilla.
Ostopäivämäärä
Jätevesisuunnitelman toteuttaja
Jätevesijärjestelmän asennuksesta vastasi (yhteyshenkilö)
Jätevesijärjestelmä hankittu (Jälleenmyyjä)
Lopputarkastuksen päivämäärä
Lopputarkastaja

5. Tuotteessa havaittu virhe *
Kuvaa tuotteen vikaa, vauriota tai toimintaa, jonka vuoksi reklamaatio tehdään mahdollisimman tarkasti. Vian ykistyiskohtainen kuvaaminen helpottaa meitä selvitystyössä.

6. Liitetiedostot kuva(t) virheestä Tosite kopio toiminpideluvasta tai jätevesisuunnitelmasta kopio rahtikirjasta kopio lopputarkastusraportista.
Liitä yksi tai useampi tiedosto laitteestasi. Liittääksesi dokumentin valitse Selaa "Browse" ja valitse haluamasi tiedosto ja paina Avaa-Open. Poistaaksesi tiedoston klikkaa roskakori ikonia.

7. Kiinteistön omistajan vastuu *
Asennuksen jälkeen jätevesijärjestelmän huollosta ja toimivuudesta vastaa kiinteistön omistaja, ellei asiasta ole muu sovittu. Takuun voimassaolo edellyttää Pipelife vastaanotto-, varastointi-, käsittely-, käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattamista. Ohjeiden laiminlyönti ja siitä aiheutuvat virheet voivat vaikuttaa vastuun laajuuteen. Tutustu jätevesijärjestelmien yleisiin takuuehtoihin.

8. Lähettämällä tiedustelun, suostun että syöttämääni henkilötietoa ja tiedustelustani johdettavaa henkilötietoa voidaan käyttää Pipelife Finlandissa tiedusteluni käsittelemiseen ja sen jatkokysymyksiin ja mikäli tarvitaan välittää tietoa tässä tarkoituksessa Wienerberge Group : iin kuuluviin yhtiöihin. * *
Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 030 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin. Tästä pääset tietosuojaselosteeseen.