Avoimet Kylät 2017 ilmoittautuminen
Kutsumme jokaisen kylän juhlistamaan satavuotiaan Suomen itsenäisyyttä. Juhlia voi järjestämällä oman näköistään toimintaa Avoimet Kylät – päivänä! Juhlinnan lisäksi tapahtumalla lisätään kylätoiminnan näkyvyyttä, markkinoidaan kyliä vierailu- ja asuinpaikkana ja madalletaan kynnystä tutustua lähikyliin.
Kannattaa osallistua!

Avoimet Kylät – päivä järjestään kesällä 2017 valtakunnallisesti jo kolmatta kertaa. Ympäri Suomen kylät toivottavat vierailijat tervetulleiksi yhtä aikaa. Suomen juhlavuonna mukaan toivotaan entistä useampia kyliä moninaisine tapahtumineen. Edellisten vuosien tapahtumista löydätte lisätietoa osoitteesta www.avoimetkylat.fi.

Toivomme, että mahdollisimman moni kylä yhteistyötahoineen lähtisi innolla mukaan! Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: tanssit, markkinat, ruokailua, liikuntaa, esityksiä, huutokauppa, tonttien esittelyä tai mitä ikinä ohjelmaa kylällä haluattekaan järjestää. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma sellaista, että se houkuttelee kävijöitä tutustumaan kylänne toimintaan ja käyntikohteisiin.

Pohjois-Savon Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n ja muiden maakunnallisten kyläyhdistysten kanssa hoitaa päivän yleismarkkinointia, kuten valtakunnallisen mainoskampanjan, mediatiedottamisen, nettisivut ja some-markkinoinnin.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 31.03.2017 mennessä. Ilmoittautuminen on tärkeää koordinoinnin ja yhteisen markkinoinnin vuoksi. Ilmoittautua voitte suoraan tästä webropol linkistä. Lisätietoja Pohjois-Savon Kylät ry:n kyläasiamies Merja Kaijalta 045 1791070 tai merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi

Tervetuloa mukaan!

1. Kylän nimi *
Avoimet kylät tapahtumaan tulevan kylän nimi.

2. Kunta *
Kunta, jossa kylä sijaitsee.

3. Tapahtuman kuvaus *
Kerro millaisesta tapahtumasta on kysymys. Mitä on tarjolla, mihin aikaan?

4. Tapahtumapaikka *
Missä tapahtuma sijaitsee?

5. Tapahtuman osoite *
Kirjoita tarkka postiosoite missä tapahtuma järjestetään, Jos ei ole postiosoitetta voit käyttää paikka koordinaatteja.

6. Yhteystiedot
Järjestävä taho *
Yhteyshenkilö *
Puhelin yhteyshenkilölle *
Sähköposti
Kotisivujen osoite