Porlan tarinatempaus - Minun Porlani
Porlan järviluontoseikkailun teemana vuonna 2017 on 100 ja 1 tarinaa! Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry kerää Porlan tarinoita talteen yhteiseksi iloksi. Kerro meille oma tarinasi Porlasta.

Tarinoita toivotaan kaiken ikäisiltä, Porlan hyvin tuntevilta ja satunnaisilta kävijöiltä. Tarinat voivat olla faktaa tai fiktiota, kertomuksia, runoja tai muita vapaavalintaisia tekstityylejä. Voit kertoa sattumuksista, muistoista, jostain erityisestä hetkestä tai vaikka arkisesta iltalenkistä Porlassa. Tarinoita julkaistaan Porlan verkkosivuilla, ja niitä tullaan hyödyntämään Porlan järviluontoseikkailun ohjelmassa 17.6.2017. Tarinoita voi lähettää 16.6.2017 asti.

Tarinatempaukseen osallistumalla kirjoittaja luovuttaa Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö (LUVY) ry:lle oikeuden julkaista tekstin. Kaiken tarinatempaukseen lähetetyn materiaalin käyttöoikeudet jäävät LUVY:lle ilman erillisiä tekijänoikeuskorvauksia. LUVY pidättää oikeuden editoida tekstejä ja hyödyntää niitä Porlaan liittyvässä toiminnassa yhteistyökumppaneidensa kanssa.
Lisätietoja: www.porla.fi

1. Voit lähettää tarinasi omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
Yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme kirjapalkinnon.
Etu- ja sukunimi
Nimimerkki
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka

2. Minun Porlani *
Kirjoita tai liitä tähän oma tarinasi Porlasta. Tarinan pituus voi olla muutamasta rivistä enimmillään noin yhteen A4-arkkiin (n. 300 sanaa).