SeksiPertti -kysely miesten välisestä seksistä

Tämä kysely on suunnattu homo- ja bimiehille ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa sekä sukupuolivähemmistöihin kuuluville (kuten transsukupuolisille, muunsukupuolisille ja transvestiiteille). Kyselyn tarkoitus on selvittää vastaajien seksikäyttäytymistä sekä hiviin liittyviä tietoja ja asenteita sekä niissä tapahtuneita muutoksia viimeisen kahden vuoden aikana.

Tämä kysely on osa Hivpointin (ent. Hiv-tukikeskus) ja Positiiviset ry:n yhteistä SeksiPertti -kampanjaa. Kyselyn tuloksia käytetään homo- ja bimiehille suunnatun seksuaaliterveystyön suunnittelussa ja kehittämisessä. Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2015. Voit vastata tähän kyselyyn riippumatta siitä, vastasitko vuoden 2015 kyselyyn vai et.

Arvioitu vastausaika on noin 15 minuuttia ja vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella/tabletilla. Kyselyyn voi vastata 4.6. saakka. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksellisesti ja vastaajan anonymiteettiä kunnioittaen.

Ikä

Asuinpaikka

Sukupuoli

Kuulutko sukupuolivähemmistöön?
Sukupuolivähemmistöillä tarkoitetaan transihmisiä (kuten transsukupuolisia, muunsukupuolisia ja transvestiitteja) ja intersukupuolisia henkilöitä.

Mikä seuraavista termeistä kuvaa parhaiten seksuaalista suuntautumistasi?

Seksuaaliset tunteeni ja ajatukseni suuntautuvat nykyisin

Minulla on seksikokemuksia nykyisin
(Sivu 1 / 14)