Ryhmänohjaajien ideapäivät 16.-19.4.2018 Kopolan kurssikeskus (Velisjärventie 50, 17800 Kuhmoinen)
Ryhmänohjaajien ideapäivien tarkoituksena on antaa musiikkiin, kädentaitoihin ja liikuntaan liittyviä valmiita harjoituksia, uusia ideoita ja yhteisiä ajatuksia yhdistysten jäsenien iloksi ja hyödyksi. Ryhmänohjaajien ideapäivillä painotetaan musiikin esteettömyyden, kädentaitoihin liittyvän luovuuden ja liikunnallisen luustoterveyden edistämistä yhdistystoiminnassa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi erityisosaamista musiikista, kädentaidoista eikä liikunnasta. Riittää, että sinulla on intoa kehittää oman yhdistyksesi toimintaa joillakin, tai halutessasi kaikilla, edellä mainituilla osa-alueilla. Kurssilla esiteltävät harjoitteet ovat sovellettavissa moniin käyttötarkoituksiin ja myös yhdisteltävissä. Kurssilta saat ideoita yhdistystapaamisiin, yhdistyksen kerhoihin, palvelukotikänteihin ja jopa yhdistyksen yhteisille reissuille - "Linja-autossa ompi tunnelmaa!"

Kurssille mahtuu 30 osallistujaa. Kurssi on maksuton. Kurssiin sisältyy ohjelma sekä majoitus puolihoidolla (yksi lämmin ateria / pv.) kahden hengen huoneissa.

Kouluttajat kurssilla:
Heini Siltainsuu / Eläkeliiton TunneMusiikki-toiminnan suunnittelija
Marika Sarha / Eläkeliiton ElämääKäsillä-hankkeen projektipäällikkö
Päivi Raittila / Eläkeliiton liikuntasuunnittelija
Riitta Birck / Eläkeliiton koulutussihteeri

1. Ilmoittaudun Eläkeliiton Ryhmänohjaajien ideapäiville 16.-19.4.2018 (Kopolan kurssikeskus, Kuhmoinen)
Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Erityisruokavaliot
Huonekaveritoive

2. Mikä sai sinut hakemaan kurssille?

3. Mitä odotat kurssilta?

4. Käytätkö jo nyt yhdistyksen toiminnassa hyödyksesi käsityötä/musiikkia/liikuntaa? Millä tavoin? Minkälaiset jutut ja harjoitteet olet kokenut erityisen toimiviksi yhdistyksessäsi?

5. Kerro lyhyesti, minkälaisissa tilanteissa/ryhmissä/tapaamisissa aiot kurssilta saatavia tietoja ja taitoja hyödyntää?

6. Muuta, mitä haluaisit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa: