Partaharjun 64. puhallinmusiikkikurssi
9.-15.7.2018 Pieksämäellä

Leiriläisen tiedot

1. Ilmoittautumistiedot *
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika 
Katuosoite tai postilokero
Postinumero
Postitoimipaikka
Oppilaan matkapuhelin
Sähköpostiosoite, johon haluatte lähetettävän informaation ja laskun leiristä
Huoltajan nimi (jos osallistuja alle 18-vuotias)

2. Allergiat, sairaudet tai käytössä oleva lääkitys *

3. Laskutusosoite
HUOM! Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, jos laskutusosoitetta ei ole erikseen ilmoitettu.

Hätäyhteyshenkilö
Henkilö, joka ei ole leirillä ja johon otetaan yhteyttä hätätilanteessa.

4. Hätäyhteyshenkilö *
Nimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Soittotiedot

5. Soitin ja soittokokemus *
Soitin
Soittokokemus
Suoritetut tutkinnot

Muut tiedot

6. Oikeus sisaralennukseen *

7. Toiveet liittyen opetukseen, majoitukseen ja leiriin

Valokuvauslupa

8. Annan luvan kuvien julkaisemiseen seuraavin ehdoin: *
Valitse vaihtoehto 1 tai 2. Tämän kohdan täyttää huoltaja, jos oppilas on alle 18-vuotias.

Bussikuljetus
Järjestämme yhteiskuljetuksen, jos kohtuullinen määrä matkustajia ilmoittautuu. Mikäli olet tulossa mukaan kuljetukseen, ilmoita kaupunki, josta haluat tulla kyytiin. Yhteiskuljetuksen reittisuunnitelmissa pyritään ottamaan huomioon matkustajien toiveet. Varmistukset reitistä kesäkuun leirikirjeessä. Kuljetuksen hinta on enintään 100 e (tarkempia hintatietoja viimeistään kesäkuussa tulevassa kurssikirjeessä). YHTEISKULJETUKSEEN MYYDÄÄN PELKÄSTÄÄN MENO-PALUUMATKOJA.

9. Ilmoittaudun bussikuljetukseen, mikäli sellainen järjestetään toivomaltani paikkakunnalta *
Todennäköisesti ajettava reitti, joiden varrella bussi voi poimia sinut haluamaltasi paikkakunnalta: Pori-Rauma-Turku-Espoo-Vantaa-Lahti-Mikkeli-Pieksämäki. Bussikuljetus varmistetaan kaikille kuljetukseen ilmoittautuneille kesäkuun alussa.

10. Lähtökaupunki (toive)

11. Montako kertaa olet osallistunut Partaharjun puhallinleirille?

12. Mistä sait tiedon puhallinmusiikkileiristä?

13. Peruutusehdot *

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.
 

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti.
Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
 
Koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi koulutuksen kesken. Mahdollisissa sairastapauksissa  voidaan neuvotella koulutusmaksun palautuksesta. 

 

14. Henkilötietojen hallinta
Hyväksyn, että henkilötietojani voidaan käyttää Nuoren kirkon markkinoinnissa. Henkilötietosi suojataan asianmukaisesti. Käyttäjien henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta kolmansille tahoille suoramarkkinointiin tai mainontaan, etämyyntiin, markkina- tai mielipidetutkimukseen, henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten ilman henkilön suostumusta.

Halutessasi voi rajata tietojesi julkaisemista
 

Nuori kirkko ry   |   Itälahdenkatu 27 3. krs, 00210 Helsinki   |   puh (09)  6877 4510  |  info@nuorikirkko.fi   |   www.nuorikirkko.fi


Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.

Painalla Lähetä-painiketta hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käyttämisen (ellet ole kieltänyt erikseen) Nuoren kirkon asiakasrekisteriin. Voit milloin tahansa pyytää, että asiakasrekisteriin tallennetut henkilötietosi poistetaan ottamalla yhteyttä osoitteessa info@nuorikirkko.fi.

Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@nuorikirkko.fi tai 0400 182 278.