Suvilaiva laululaineilla
5.-6.6.2018 Viking Grace -laiva Turusta
Tervetuloa ilmoittamaan osallistujia lapsikuorojen, kanttoreiden, pyhäkoulun apuohjaajien ja pyhäkoulutyöstä vastaavien Suvilaiva laululaineilla -risteilylle Viking Gracella.

Yhdellä lomakkeella ilmoittaudutaan samassa hytissä (B4) matkustavien henkilöiden tiedot, eli täytä niin monta ilmoittautumislomaketta kuin tarvitset hyttejä.
Jokaisen hytillisen osalta tulee täyttää samat ryhmän perustiedot uudelleen.

Huomaa, että kullakin ryhmällä tulee olla vähintään 1 vastuullinen aikuinen 10 lasta kohti. Seurakunnan työntekijä toimii ryhmän turvallisuusvastaavana.

Lisätietoja:
Anita Ahtiainen, anita ahtiainen@nuorikirkko.fi, p. 050 596 6039
Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi, p. 050 585 1071

1. Tiedot ilmoitettavasta ryhmästä
Mikäli kyseessä ei ole seurakuntaryhmä vaan perhe, täyttäkää lomake soveltuvin osin.
Ryhmän / Perheen nimi *
Ryhmänjohtajan nimi *
Seurakunta
Ryhmänjohtajan sähköposti *
Ryhmänjohtajan puhelinnumero *
Ryhmän turvallisuusvastaava *
Laskutusosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Laskutusviite

2. Tietoa ryhmästäsi laskutusta varten. Kuinka monta eri-ikäistä osallistujaa ryhmässäsi on (huom. ikä matkustusajankohtana) *

3. Ryhmä on

4. Ilmoita osallistujat hyteittäin. Neljä henkilöä / hytti.
Jos et vielä tiedä varmasti joidenkin osallistujien nimiä, voit varata paikan varausnimillä esim. Tyttö Kuorolainen, Poika Pyhäkoululainen, Aikuinen Huoltaja. Lähtijöiden oikeat nimet tulee toimittaa 7.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen koulutus@nuorikirkko.fi. Matkan hinta on laskettu siten, että hytissä on neljä matkustajaa.
Henkilö 1
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Nainen / Mies
Kansalaisuus
Henkilö 2
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Nainen / Mies
Kansalaisuus
Henkilö 3
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Nainen / Mies
Kansalaisuus
Henkilö 4
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Nainen / Mies
Kansalaisuus

5. Muuta huomioitavaa

6. Peruutusehdot *

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.
 

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti.

Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
 

Koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi koulutuksen kesken. Mahdollisissa sairastapauksissa on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään lääkärintodistusta vastaan. Mikäli seuraavaan koulutusryhmään siirtyminen ei ole mahdollista, voidaan neuvotella osittaisesta koulutusmaksun palautuksesta.
 


7. Henkilötietojen hallinta
Hyväksyn, että luovuttamiani henkilötietoja voidaan käyttää Nuoren kirkon markkinoinnissa. Henkilötiedot suojataan asianmukaisesti. Käyttäjien henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta kolmansille tahoille suoramarkkinointiin tai mainontaan, etämyyntiin, markkina- tai mielipidetutkimukseen, henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten ilman henkilön suostumusta.

Halutessasi voit rajata tietojen julkaisemista
 

Nuori kirkko ry   |   Itälahdenkatu 27 3. krs, 00210 Helsinki   |   puh (09)  6877 4510  |  info@nuorikirkko.fi   |   www.nuorikirkko.fi


Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.

Painalla Lähetä-painiketta hyväksyt henkilötietojen tallentamisen ja käyttämisen (ellet ole kieltänyt erikseen) Nuoren kirkon asiakasrekisteriin. Voit milloin tahansa pyytää, että asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan ottamalla yhteyttä osoitteessa info@nuorikirkko.fi.

Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@nuorikirkko.fi tai 0400 182 278.
 
Kustannukset sisältävät ohjelman, hytin (neljän hengen B-luokan hytti) ja ohjelmassa mainitut ateriat.

Ryhmänjohtajiin otetaan yhteyttä huhtikuussa. Silloin sovitaan mm., mihin puuhapuffettiryhmään ilmoittautuneet osallistuvat.

Matkakortti jaetaan satamassa tuntia ennen lähtöä.