FC Honka juniorivalmentaja -hakemus
Tämä sähköinen Webropol -lomake on luotu FC Honka ry:n nuorten kilpavalmentajien rekrtointia varten. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään yhden suomalaisen juniorijalkapallon suurseuran organisaatiossa, ole hyvä ja täytä hakemus!

FC Honka rekrytoi parhaillaan valmentajia toimintaansa jalkapallokautta 2017-18 koskien. Tämä haku on päättyy 30.6. klo 16.

1. Yhteystiedot: *
Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Puhelin

2. Hakijan koulutustausta *
Koulutus
Valmistumisvuosi
Koulutus 2.
Valmistumisvuosi
Koulutus 3.
Valmistumisvuosi
SPL:n ja UEFA lajivalmentajakoulutuksen taso
Viimeisimmän koulutustason valmistumisvuosi (mainitse jos kesken)
Muu liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutus
Muu koulutus

3. Työhistoria *
Kirjaa nykyinen työnantajasi sekä aiempi työhistoriasi.
Nykyinen työnantaja, työtehtävä
Työsuhde alkanut
Edellinen työnantaja, työtehtävä
Työsuhteen kesto
Aikaisempia työnantajia ja työtehtäviä (erottele työnantaja, työtehtävä; työnantaja, työtehtävä...)
Kuvaile työkokemustasi

4. Työn tyyppi *
FC Hongalla on mahdollista muotoilla työn tyyppiä yksilökohtaisesten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valitse alla olevista vaihtoehdoista millaiset työtyypit Sinua kiinnostavat.

5. Kiinnostus *
Valitse ne työtehtävät ja ikäluokat, jotka FC Hongan toiminnassa sinua kiinnostavat. Ilmaise kiinnostuksesi myös joukkuevalmennuksen ulkopuolisista työtehtävistä.

6. Miksi juuri Sinä, olisit FC Hongan tuleva nuorten kilpavalmentaja? *
Kerro omin sanoin, miksi olet kiinnostunut valmentamisesta FC Hongassa U12-U15 ikäluokissa. Mitkä tekijät tekevät Sinusta sellaisen valmentajan, jonka FC Honka haluaa palkata.

7. Lasten ja nuorten valmentaminen *
Kuvaile omaa valmennuksellista filosofiaasi ja näkemyksiäsi jalkapallosta sekä pelaajakehittämisestä. Miten näet, että jalkapallon lajivalmennusta tulisi kehittää Suomessa ja FC Hongassa.

8. Lisäksi
Mikäli Sinulla on jotain muuta lisättävää tai täsmennettävää hakemukseesi liittyen, voit kirjata ajatuksiasi alla olevaan kenttään. Jos olet kiinnostunut FC Hongan muiden ikäluokkien valmentamisesta tai muista toimihenkilötehtävistä, voit ilmaista myös näistä tässä osiossa.

9. Palkkatoive *
Esitä tässä kohtaa palkkatoiveesi, sekä lyhyt perustelu toiveellesi tai mahdollisia muita palkkaukseen liittyviä ehtoja/toiveita.

10. Lupa-asiat *
Työnantajan tulee pyytää työnhakijoilta lupa taustakartoitusten tekemiselle ja referenssien selvittämiselle. FC Honka ry toimii vastuullisena työnantajana ja tiedustelee lupa-asioihin liittyen hakijoiden suostumusta ja ymmärrystä jo haun ensimmäisessä vaiheessa.
Kyllä
Ei
Annan luvan FC Hongalle, näin halutessaan, tarkistaa suosittelijoideni kautta tai muualta saatujen tietojen pohjalta esiin tulleita referenssejäni.
Annan luvan FC Hongan, näin halutessaan, tutustua rekrytointiprosessin aikana sosiaalisessa mediassa oleviin tietoihin itsestäni.
Ymmärrän ja tiedostan, että FC Honka ry:n työsopimukset ovat aina ehdollisia kunnes työntekijän rikostaustaote lasten- ja nuorten kanssa työskentelemisen osalta on toimitettu työnantajalle.