Nuorten suunnitteluleiri 23-25.3.2018
Pisara - Suurleiri järjestetään Partaharjulla, 24-29.7.2019. Leiri on telttaleiri. www.pisaraleiri.fi
Nuorten suunnitteluleiri pidetään Partaharjulla 23-25.3.2018, suunnitteluleirillä majoittuminen tapahtuu sisätiloissa.

Suunnitteluleirillä käynnistetään Pisara - Nuorten Suurleirin suunnittelu yhteistyössä eri seurakunnista tulevien nuorten kanssa. (Nuorten leirin ikäraja on 14-25v.).

Leirille otetaan mukaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri on osallistujille ilmainen. Nuoret voivat tulla leirille joko itsenäisesti tai ohjaajan kanssa.

Ilmoittautuminen leirille on avoinna 9.3.2018 asti, tai kunnes leiripaikat ovat täynnä. Ilmoittautumisen jälkeen saatte erikseen vahvistuksen siitä, oletteko mahtuneet mukaan leirille.

Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetään vielä erillinen leirikirje ja osallistujakortti. LIsätietoja leiristä: tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi, p.0400 279376.

1. Yhteystiedot: Seurakunta sekä yhteyshenkilön tiedot yhteydenpitoa varten.
Toivomme, että työntekijä toimisi yhteyshenkilönä, vaikka nuoret voivatkin tullla leirille ilman seurakunnan työntekijää.
Seurakunta/ Järjestö
Yhteyshenkilö
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka

2. Osallistuuko yhteyshenkilö itse leirille?

3. Leirille osallistujien tiedot
Osallistujia voi olla työntekijän lisäksi neljä/seurakunta. Kerro jokaisen osallistujan kohdalla osallistujan Nimi, Syntymäaika, Sähköposti, Puhelinnumero sekä mahdolliset ruoka-aineallegiat. Työntekijän tullessa mukaan leirille, ilmoitetaan hänen tietonsa myös tässä.
Osallistuja 1
Osallistuja 2
Osallistuja 3
Osallistuja 4
Osallistuja 5

4. Miten matkustatte ja millaisella aikataululla olette liikkeellä?
Nuori kirkko ry maksaa nuorten matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan. Jos ette vielä tiedä vastausta tähän kysymykseen, voitte täydentää tämän kohdan myöhemmin suoraan tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi.

5. Lisätietoja