Ilmoittautuminen turvapaikanhakijataustaisten nuorten tukiperheiden ja tukihenkilöiden koulutukseen 28.-29.4.2018
Maksuton koulutus tukiperheille ja tukihenkilöille Nurmijärven Nukarilla lauantaina 28.4. klo 10-16 ja sunnuntaina 29.4. klo 10-16. Koulutuksessa tarjotaan kahvit ja lounas molempina päivinä. Voimme järjestää kyydin sitä tarvitseville Jokelan asemalta.

Toimintaan osallistuvia nuoria asuu mm. Nurmijärvellä ja Pukkilassa. Vapaaehtoisena voi lisäksi toimia esimerkiksi Keski-Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla tai Pukkilan lähikunnissa. Nuoret ovat 13-18-vuotiaita.

Etsimme tukiperheiksi ja tukihenkilöiksi tavallisia, turvallisia aikuisia ja perheitä, jotka ovat valmiita jakamaan arkeaan ilman perhettään elävän nuoren kanssa esim. 1-3 kertaa kuukaudessa. Yhteinen tekeminen voi olla normaalia perhearkea (tukiperheet), juttelua, ulkoilua, harrastamista tai vaikka läksyissä auttamista. Haastattelemme osallistujat puhelimitse ennen koulutusta. Toivomme vapaaehtoisilta sitoutumista toimintaan tarvittaessa pitkäkestoisesti, mutta sitoutumisesta voi päättää koulutuksen jälkeen.

1. Osallistujan tiedot:
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymävuosi *
Puhelin *
Sähköposti *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Mahdollinen erityisruokavaliosi koulutusta varten

2. Mahdollisen perheen toisen osallistujan tiedot:
Tukiperheeksi ryhdyttäessä toivomme osallistumista perheen kummaltakin vanhemmalta, jos perheessä on kaksi aikuista. Korvaavista järjestelyistä voidaan neuvotella, mikäli molemmat eivät voi osallistua koko koulutukseen samanaikaisesti.
Etunimi
Sukunimi
Syntymävuosi
Puhelin
Sähköposti
Mahdollinen erityisruokavalio koulutusta varten

3. Oletko/oletteko kiinnostunut ensisijaisesti tukiperheenä vai tukihenkilönä toimimisesta? *

4. Jos olet kiinnostunut ensisijaisesti tukiperheenä toimimisesta, keitä muita kotonasi asuu? Mitä he ajattelevat ryhtymisestä tukiperheeksi?

5. Kerro, miksi olet/olette kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena tukiperheenä tai tukihenkilönä:

6. Mistä sait tiedon koulutuksesta? *