LOISKIS telttaleiri 8 - 14-vuotiaille
24.-27.7.2018 Loimaa

1. Ryhmänvetäjän tiedot *
Etunimi
Sukunimi
Työpaikka
Katuosoite tai postilokero
Postinumero
Postitoimipaikka
Matkapuhelin
Sähköpostiosoite

2. Laskutusosoite *

3. Osallistujien määrät *

4. Osallistujien tarkemmat tiedot *
Nimi, syntymävuosi, mahdolliset ruoka-aineallergiat (kirjoita yksi osallistuja / rivi)

5. Muut lisätiedot

6. Miten sait tiedon tästä tapahtumasta? *

7. Peruutusehdot *

Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, leirille voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti.

Mikäli osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen ensimmäistä lähipäivää, hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
 

Osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi leirin kesken. Sairastapauksissa ennen leirin alkua voidaan neuvotella osittaisesta koulutusmaksun palautuksesta.
 


8. Henkilötietojen hallinta
Hyväksyn, että luovuttamiani henkilötietoja voidaan käyttää Nuoren kirkon markkinoinnissa. Henkilötiedot suojataan asianmukaisesti. Käyttäjien henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta kolmansille tahoille suoramarkkinointiin tai mainontaan, etämyyntiin, markkina- tai mielipidetutkimukseen, henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten ilman henkilön suostumusta.

Halutessasi voit rajata tietojen julkaisemista
 

Nuori kirkko ry   |   Itälahdenkatu 27 3. krs, 00210 Helsinki   |   puh 0400 182 278 |  koulutus@nuorikirkko.fi   |   www.nuorikirkko.fi


Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.

Painalla Lähetä-painiketta hyväksyt henkilötietojen tallentamisen ja käyttämisen (ellet ole kieltänyt erikseen) Nuoren kirkon asiakasrekisteriin. Voit milloin tahansa pyytää, että asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan ottamalla yhteyttä osoitteessa info@nuorikirkko.fi.

Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@nuorikirkko.fi tai 0400 182 278.