Työntekijöitä tapahtumiin
Hienoa että haluat tarjota työtehtäviä nuorille tapahtumassasi. Tarjoamalla työtehtäviä nuorille autat nuorten pääsyä työelämään. Nuoret saavat työstä palkkaa 10€/tunti. Nuorten palkan maksaa Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke. Tapahtumanjärjestäjälle toiminta on maksutonta ja työntekijöiden valitseminen helppoa. Nuorten palkkaamisessa käytämme sähköistä sovellusta, jonka avulla tapahtumanjärjestäjänä saat valita nuoret yli tuhannen n.15-20 -vuotiaan nuoren joukosta. Nuoret on vakuutettu ja kaikki työnantajamaksut maksetaan asiaan kuuluvasti.

Tapahtumanjärjestäjänä sinulta edellytetään että:

- Nuorille on osoittaa tapahtumassa heille sopivia työtehtäviä. (Nuoret ovat kauttamme työskennelleet lukuisissa eri tehtävissä roudauksesta, narikkaan ja kävijöiden opastamisesta artistien tarjoiluiden hoitamiseen.)

- Nuoret eivät korvaa muuta palkattua tai vapaaehtoishenkilökuntaa. Vaan ovat lisänä
mahdollistaen teille helpommin entistäkin parempien tapahtumien järjestämisen Helsingissä.

- Annatte perehdytyksen työtehtäviin vuoron alussa. Työnjohto työvuorossa on tapahtumanjärjestäjällä.

- Ilmoitatte nuoren toteutuneet työtunnit ohjeiden mukaisesti ja annatte työntekijöille palautteen sekä työtodistuksen.

- valtaosa työtehtävistä kohdentuu maahanmuuttajataustaisille nuorille.

Tällä lyhyellä lomakkeella ilmaiset kiinnostuksen nuorten työllistämisestä tapahtumaasi. Täytä tiedot ja viimeistään 2 viikon kuluessa saat tiedon pääseekö tapahtumasi mukaan. (HUOM! Hakemuksia ei käsitellä 5.7-5.8 välisenä aikana!)


1. Tapahtuman nimi ja paikka:

2. Tapahtuman ajankohta:
Alku:Loppu:

3. Tapahtuman järjestäjä:
(organisaatio, yhdistys, yritys...)

4. Yhteyshenkilö:
Nimettyyn yhteyshenkilöön tullaan olemaan yhteydessä nuorten palkkaukseen liittyen. Yhteyshenkilö toimii vastuuhenkilönä tapahtumanjärjestäjän puolelta esimerkiksi annettavien tunnusten käytössä. Perehdyttäjä ja nuorten esimies tapahtumassa voi olla eri henkilö.
Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti
Yritys / Organisaatio