Ilmoittautuminen historiallisten tanssien kevätleirille 19.-21.4.2013
Hilla Haapamäki tekee lelrin järjestämisestä opinnäytetyön. Työ käsittelee onnistuneen tapahtuman järjestämistä ja sen tuotoksena kirjoitetaan "Opas historiallisten tanssien viikonloppuleirin järjestämiseen". Opas julkaistaan historiallisten tanssien wikissä kevään aikana.

Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.


1. Henkilötiedot *
Etunimi
Sukunimi
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Syntymäaika

2. Erityisruokavaliot
Kaikkein vaikeimpia erityisruokavalioita emme valitettavasti pysty välttämättä toteuttamaan, mutta leiripaikalla on jääkaappi, johon leiriläiset voivat tuoda omat eväät. Myös mikroa saa käyttää.

3. Voitko tarjota kyytiä muille leiriläisille? *
Vastaa tähän kyllä, jos nimesi saa lisätä kyytisäätö-listalle. Kyytisäätö on Google-docsiin avattava dokumentti, johon lisätään henkilöt, jotka ovat ilmoittaneet voivansa tarjota kyytiä. Kuskit voivat itse lisätä dokumenttiin, montako paikkaa heidän autossaan on vapaana. Kyytiläiset voivat sitten itse lisätä itsensä kyydin perään. Muistakaa kuitenkin ilmoittaa/sopia asiasta keskenänne etukäteen. Kyytisäätö lähetetään kaikille leiriläisille.

4. Lähtöpaikkakuntani

5. Tanssitasoni *
Valitse omaa tasoasi kuvaavin vaihtoehto, jotta voimme suunnitella kaikille sopivaa ohjelmaa.

6. Mitä haluaisit tanssia leirillä? *

7. Haluatko opettaa leirillä jotain?

8. Haluatko esittää lauantain tanssiaisissa jotain?

9. Voitko toimia apukäsinä leirillä?
Järjestäjillä on aina käyttöä apukäsille. Haluaisitko avustaa leirin keittiössä, etukäteisjärjestelyissä, tai esimerkiksi loppusiivouksessa? Kaikilla on kivempaa, kun leiriä tehdään yhteisvoimin :)

10. Onko jotain muuta, mitä järjestäjien tulisi ottaa huomioon?