Sopoloota
Sopolootaan voit:
- Jättää palautetta Kritiikin ja kritiikkiläisten toiminnasta
- Ehdottaa hallitukselle jotakin
- Kertoa, jos olet kokenut kiusaamista, syrjintää, häirintää tai muuta epämiellyttävää Kritiikissä
- Lähestyä sopoa mieltä askarruttavissa asioissa
- Muuten vain avautua

Tämän toiminnon tarkoituksena on helpottaa vuorovaikutusta Kritiikissä. Palaute on erityisen tärkeää, jotta voimme kehittää ja parantaa yhdistyksen toimintaa ja epäkohtia. Samalla lootan tehtävä on madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä sopoon.

Vain sopo pääsee lukemaan jätetyt viestit ja käsittelee ne luottamuksellisesti. Viestit saapuvat täysin anonyymeinä. Mikäli suuntaat viestin koko Kritiikille tai toivot, että hallitus käsittelee asiaasi, mainitse se viestissä. Jos haluat sopon ottavan sinuun yhteyttä, muistathan jättää yhteystietosi.

Sopo eli sosiaalipoliittinen vastaava on ainejärjestön hallituksen jäsen, jonka tehtävänä on ylläpitää jäsenistön hyvinvointia ei opiskeluun suoraan liittyvissä asioissa. Tälläisia asioita ovat mm. asumiseen, terveyteen ja jäsenten viihtyvyyteen liittyvät kysymykset. Sopo pyrkii olemaan perillä tarjolla olevista palveluista ja mahdollisesti tarjoamaan vertaistukea.

Mikäli yhdistyksen tulee ja sen on mahdollista puuttua vakavaan häiriökäyttäytymiseen tai vastaavaan, sopo käsittelee sitä asianomaisten ja tarvittaessa sekä puheenjohtajan että TYYn yhdyshenkilön kanssa sovitulla tavalla.

1. Aihe:

2. Sana on vapaa!