Opiskelijapalautetta kursseista tai opetuksesta yleensä
Hyvä opiskelija!

Tällä lomakkeella voit antaa yleistä palautetta kursseista tai opetuksesta yleensä Perustieteiden korkeakoulussa.

Yleensä asiat hoituvat parhaiten keskustelemalla suoraan. Jos et voi tai halua ottaa yhteyttä suoraan, voit täyttää tämän anonyymin palautelomakkeen, joka toimitetaan Perustieteiden korkeakoulun kurssipalautevirkailijoille. He käsittelevät asian luottamuksellisesti ja vievät asian eteenpäin oikealle taholle.

Jos haluat, että sinuun ollaan asiasta yhteydessä, jätä omat yhteystietosi. Voit olla myös yhteydessä suoraan sähköpostitse course-feedback-sci@aalto.fi. Voit keskustella myös kasvotusten opintopalveluissa opintoasian päällikön Mari Knuuttilan tai oman ohjelmasi suunnittelijoiden kanssa: https://into.aalto.fi/display/yhteystiedot/Yhteystiedot

Jos koet, että asia menee paremmin eteenpäin opiskelijajärjestöjen kautta, ota yhteyttä oman alasi kiltaan (opintovastaava) tai ylioppilaskuntaan.

1. Palaute koskee

2. Jos asia koskee jotain tiettyä kurssia, kirjoita kurssikoodi ja/tai nimi ja/tai opettajan nimi

3. Palautteesi
Anna palautteesi selkeästi ja yksityiskohtaisesti.

4. Yhteystietosi, jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä
Jätä tämä tyhjäksi, jos haluat antaa palautteen anonyymisti. HUOM! Jos palautat anonyyminä, et voi saada tietoa, miten asia on käsitelty. Palautteen käsittelee koulun kurssipalautevirkailija luottamuksellisesti. Hän ei lähetä eteenpäin eikä paljasta kysyjän yhteystietoja ilman kysyjän lupaa.
 
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti

Kiitos palautteestasi! Käsittelemme sen pikaisesti