Välkommen

LFC APPOINTMENT         
Fredag 25 januariPlats: Linköping Arena VIP-våningen

Datum: Fredag 25 januari

Tid: 11:30-13:00
 

LFC Appointment är en mycket populär nätverksträff som fokuserar på tillväxt. 

Nätverket startade 2013 och äger normalt rum under lunchtid den sista fredagen i månaden på Linköping Arena eller i vissa fall på annan plats i centrala Linköping.

Linköpings Fotboll Club är värd och deltager med ledning, tränare och spelare. Du får alltså chansen att förutom att skapa nya affärskontakter även träffa stjärnorna i LFC. Arrangemangsgruppen består av LFC samt ett antal kontakter från näringslivet.

Kostnaden för deltagande är 250 kr per tillfälle, vilket finansierar lunchen. Du kan betala direkt på plats i arenan när du kommer eller ange att du önskar faktura.

I samband med träffen finns två programpunkter, ett sportblock från LFC och en inbjuden föreläsare.

Bland de tidigare föreläsarna hittar vi VD från bland annat Stångåstaden och Tekniska Verken, platschefen på Saab, riksidottsförbundets ordförande Björn Eriksson samt andra personer som har en stor roll i Linköpings tillväxt.

Välkommen med din anmälan !

 
 

Fler gäster?

För att anmäla ytterligare deltagare eller gäster ni vill ta med er klickar ni på länken som visas på tacksidan efter att anmälan är gjord. Det går lika bra att skicka länken till gästen som att fylla i den själv. Anmäl dig genom att klicka JA nedan!