Kehittyvä Hamina-Kotka-Pyhtää –alueen joukkoliikenne
Kuntalaiskysely 2018Kotkan seudun joukkoliikenteessä on 1.7.2016 alkaen ollut käytössä Waltti-lipputuotteet ja uusi vyöhyketariffi, joka alensi varsinkin paikallisliikenteen kertalippujen hintaa, poisti yötariffin ja toi tilalle hiljaisen ajan edulliset kerta- ja arvoliput.
 

Vuoden 2017 aikana on otettu käyttöön uudet joukkoliikenteen aikataulusivut sekäDigitransit.fi -reitti- ja aikatauluhaku, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Uutta on myös älypuhelimella ostettava mobiililippu ja uudistettu Waltti -nettikauppa.
 

Helmikuussa 2018 avattiin Karhulassa ja Haminassa uudet Waltti-palvelupisteet R-kioskin toimipisteissä.Miten joukkoliikenteen uudistustyössä ja asiakaspalvelussa on kuntalaisten mielestä onnistuttu ja mitä voidaan vielä parantaa? Sitä mitataan jälleen tämän kyselyn avulla.
 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl Waltti-tuotteita (30 päivän kausilippu tai arvolippu).Kysely koskeen Hamina-Kotka-Pyhtää -alueen sisäistä joukkoliikennettä, eli vuoroja, joissa on käytössä Waltti-liput – ei alueen ulkopuolelta tulevia linja-autovuoroja.


Kysely on avoinna 2.4.2018 saakka.


Siirry kyselyyn tästä linkistä.