Kehittyvä paikallisliikenne
Kuntalaiskysely 2017

 

Lappeenrannan paikallisliikenteessä siirryttiin uusiin Waltti-lipputuotteisiin ja vyöhykkeisiin vuonna 2016.

Vuoden 2017 aikana on uudistettu paikallisliikenteen reittejä ottamalla käyttöön iltalinja 47, jolla saatiin turvattua iltaliikenteen tarjonta linjojen 4 ja 7 alueilla pienistä matkustajamääristä huolimatta. Toinen muutos oli viikonvaihteen ilta- ja yöliikenteen linja 12, jonka viimeinen vuoro lähtee keskustasta vasta klo 2:20 Skinnarilaan. Asiakaspalautteen perusteella on myös lisätty joitain yksittäisiä lähtöjä ja tehty pieniä reittimuutoksia.
 
Aikatauluinformaation osalta on otettu käyttöön uusi koko kaupungin alueen kattava reittihaku (lappeenranta.digitransit.fi)  ja bussien paikannusta ollaan kehittämässä vauhdilla.
 
Älypuhelimen käyttäjille on tarjolla kaksikin mobiililippusovellusta (Reissu ja PayiQ). Kolmen R-kioskin kanssa on tehty sopimukset Waltti-lippujen lisälataamismahdollisuudesta. Myös nettilatauksen toimintavarmuus on saatu aiempaa paremmaksi.

Miten paikallisliikenteen uudistustyössä on kaupunkilaisten mielestä onnistuttu ja mitä voidaan vielä parantaa? Sitä mitataan vuosittain mm. tämän kyselyn avulla.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl uusia paikallisliikenteen Waltti-lipputuotteita (30 päivän kausilippu tai arvolippu).
Kysely koskee Lappeenrannan paikallisliikennealueen bussiliikennettä (linjat 1-10, 12 ja 47). Kysely on avoinna 1.-30.11.2017.

Paikallisliikennealue näkyy alla olevasta kartasta:Mikäli matkasi tapahtuu osin paikallisliikenteen ulkopuolella, arvioithan kuitenkin ainoastaan paikallisliikenteen alueella tapahtuvaa matkan osaa väittämiin vastatessasi.
 
Toivomme, että vastaat kyselyyn ja olet omalta osaltasi vaikuttamassa paikallisliikenteen kehitykseen. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn tästä linkistä.