Kehittyvä paikallisliikenne
Kuntalaiskysely 2018

 
 
Lappeenrannan paikallisliikenteessä siirryttiin uusiin Waltti-lipputuotteisiin ja vyöhykkeisiin vuonna 2016. Sen jälkeen paikallisliikennettä on kehitetty lipputuotteiden, reittien, ja linjojen osalta. Lisäksi on kehitetty aikataulutiedotusta.

Waltti-kortteja on Lappeenrannassa jo yli 17 000 ja vuosittain kortille ladataan lisää matkustusoikeutta noin 70 000 kertaa. Lappeenrannan kaupungin järjestämässä joukkoliikenteessä tehdään vuosittain 2,2 miljoonaa matkaa, joista 1,6 miljoonaa paikallisliikenteessä. Matkustuksen kasvu on vaihdellut 3-6 % välillä kahden viime vuoden aikana.

Miten paikallisliikenteen uudistustyössä on kaupunkilaisten mielestä onnistuttu ja mitä voidaan vielä parantaa? Sitä mitataan vuosittain mm. tämän kyselyn avulla.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl uusia paikallisliikenteen Waltti-lipputuotteita (30 päivän kausilippu tai arvolippu).
Kysely koskee Lappeenrannan paikallisliikennealueen bussiliikennettä (linjat 1-10, 12 ja 47). Kysely on avoinna 1.-30.11.2018

Paikallisliikennealue näkyy alla olevasta kartasta:Mikäli matkasi tapahtuu osin paikallisliikenteen ulkopuolella, arvioithan kuitenkin ainoastaan paikallisliikenteen alueella tapahtuvaa matkan osaa väittämiin vastatessasi.
 
Toivomme, että vastaat kyselyyn ja olet omalta osaltasi vaikuttamassa paikallisliikenteen kehitykseen. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn tästä linkistä.